joi, 17 noiembrie 2016

Dezvoltare antreprenoriala_Gestionarea deseurilor

Stimați studenți,
 Avem deosebita plăcere ca, în numele Centrului pentru Iniţiere şi Dezvoltare Organizaţională – CIOS, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, să vă adresăm invitaţia de a participa la Festivalul Studenţesc de Antreprenoriat Eco-responsabil, din cadrul PLATFORMEI ANTREPRENORIALE DE BUNĂ GESTIONARE A AMBALAJELOR ÎN ECONOMIA CIRCULARĂ, care se va desfășura în perioada 23-24 Noiembrie 2016.

Festivalul Studenţesc de Antreprenoriat Eco-responsabil este adresat studenţilor la nivel de licenţă, masterat şi doctorat. Acesta va cuprinde mai multe activități, printre care enumerăm: un concurs de planuri de afaceri eco-responsabile, având la bază substituirea, reducerea, refolosirea şi reciclarea deşeurilor; o masă rotundă pentru facilitarea interacţiunii dintre antreprenori şi studenţi cu focusare pe eco-inovare şi deșeuri; prezentări de bune practici antreprenoriale cu orientare spre eco-responsabilitate. Pentru ca sprijinim spiritul antreprenorial, vom avea premii in valoare de 3000 LEI!

În speranța că v-am trezit interesul de a participa la Festival, vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră, prin completarea formularului electronic pe care îl găsiți la link-ul alăturat: https://goo.gl/VTTo1u , până cel târziu în data de 17 Noiembrie 2016.
Detalii complete cu privire la Regulamentul Festivalului gasiti prin accesarea urmatorului link: http://cios.ro/…/uploa…/2016/11/REGULAMENT-Festival_CIDO.pdf 
Contact: alina.monica.nes@gmail.com 

Așteptăm cu interes planurile voastre de afaceri!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu